Voorbereidingen World of Flowers 2018 gestart

in Nieuws
Over 6 maanden is het zover, dan opent de International Floriculture and Horticulture Trade Fair (IFTF) haar deuren weer in Vijfhuizen. Van 7 t/m 9 november is de Expo Haarlemmermeer weer het bruisende centrum voor de internationale sierteeltsector en komen bezoekers van over de hele wereld naar de IFTF om de laatste ontwikkelingen te zien en te beleven en nieuwe inspiratie en contacten op te doen.
Inmiddels is de World of Flowers, geïnitieerd door Green Team Consultancy+ een vaste waarde geworden van de IFTF. Het evenement heeft als doel internationale bezoekers te inspireren, te informeren over de belangrijkste ontwikkelingen op hun vakgebied en te verbinden aan bedrijven die oplossingen bieden. Sinds de eerste editie in 2014 is het aantal internationale bloemisten dat de World of Flowers bezoekt gegroeid naar bijna 1.500 uit meer dan 50 landen. En in deze vijfde editie verwachten we een sterke groei in kwalitatief interessante bezoekers. Naast de inmiddels vaste onderdelen, zoals de Wim Hazelaar Trofee (3de editie), de Student Challenge (2de editie) en de Florist Lounge, worden dit jaar de Inspiration Zones toegevoegd. Dit is een vervolg op de vorig jaar voor het eerst georganiseerde en succesvolle World of Trends.

Het concept voor deze editie is klaar en de organisatie is gestart. Voor meer informatie over deelname aan een van de onderdelen met product of dienstverlening: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.