Nieuws

Uitnodiging

In de nieuwe uitbreiding de vierde editie van World of Flowers. Via deze weg nodigen we u en uw klanten uit om de IFTF en de World of Flowers te bezoeken.

In onze nieuwsbrief vindt u informatie over alle onderdelen binnen de World of Flowers. Informatie voor u zelf, maar zeker ook interessant voor uw klanten.

Open de nieuwsbrief2.10 MB.

Lees meer ...

Kleur, geur digitaal en demo

Tijdens de World of Flowers 2017 at IFTF op de IFTF 2017 - International Floriculture & Horticulture Trade Fair in Vijfhuizen worden in het auditorium van de beurslocatie diverse workshops en presentaties geboden aan de bezoeker. Wat is de waarde van kleur? Hoe pas je geur toe in de verleiding van de consument? Hoe zorg je ervoor dat je een winnaar bent in de digitale toekomst? En als extra hoogtepunt een bloemrijke demonstratie van Sören van Laer, de nummer 9 van de Florint Europacup in Genua 2016.

Lees meer ...

Wie zijn de deelnemers aan de Wim Hazelaar trofee 2017!

De competitie om de Wim Hazelaar trofee wordt voor de tweede keer georganiseerd op de IFTF-beurs in Vijfhuizen. Op 8 en 9 november maken 12 deelnemers de mooiste arrangementen om het zo tegen elkaar op te nemen voor de wisseltrofee. De wisseltrofee is de bolvormige vaas van Mobach, een vaas die wijlen wereldkampioen bloemsierkunst Wim Hazelaar graag gebruikte.

Lees meer ...