Nieuws

Kleur, geur digitaal en demo

Tijdens de World of Flowers 2017 at IFTF op de IFTF 2017 - International Floriculture & Horticulture Trade Fair in Vijfhuizen worden in het auditorium van de beurslocatie diverse workshops en presentaties geboden aan de bezoeker. Wat is de waarde van kleur? Hoe pas je geur toe in de verleiding van de consument? Hoe zorg je ervoor dat je een winnaar bent in de digitale toekomst? En als extra hoogtepunt een bloemrijke demonstratie van Sören van Laer, de nummer 9 van de Florint Europacup in Genua 2016.

Lees meer ...

Wie zijn de deelnemers aan de Wim Hazelaar trofee 2017!

De competitie om de Wim Hazelaar trofee wordt voor de tweede keer georganiseerd op de IFTF-beurs in Vijfhuizen. Op 8 en 9 november maken 12 deelnemers de mooiste arrangementen om het zo tegen elkaar op te nemen voor de wisseltrofee. De wisseltrofee is de bolvormige vaas van Mobach, een vaas die wijlen wereldkampioen bloemsierkunst Wim Hazelaar graag gebruikte.

Lees meer ...

Smithers-Oasis hoofdsponsor World of Flowers 2017

Al sinds de tweede editie van de World of Flowers is Smithers-Oasis (OASIS® Floral- en Floralife products) nauw betrokken bij de inhoud en ontwikkeling van dit evenement voor bloemisten op de International Floriculture and Horticulture Tradefair (IFTF) in Vijfhuizen, Nederland. Ook voor de komende editie heeft Smithers-Oasis de keuze gemaakt op te treden als een hoofdsponsor.

Lees meer ...