Nieuws

Inspiration Zone op de IFTF 2018

Bloemisten, en andere bezoekers die afgelopen november de IFTF beurs hebben bezocht, hebben bij de World of Flowers een aantal uitgewerkte stijlen kunnen bekijken. Stijlen van woonruimtes in combinatie met bloemen en planten. Dit onderdeel van World of Flowers had zoveel positieve aandacht dat het terugkeert als ‘Inspiration Zone’ in de World of Flowers 2018. Wederom is de World of Flowers te zien op de International Floriculture Trade Fair (IFTF, 7-9 November, Vijfhuizen, Nederland).
Lees meer ...

Uitnodiging

In de nieuwe uitbreiding de vierde editie van World of Flowers. Via deze weg nodigen we u en uw klanten uit om de IFTF en de World of Flowers te bezoeken.

In onze nieuwsbrief vindt u informatie over alle onderdelen binnen de World of Flowers. Informatie voor u zelf, maar zeker ook interessant voor uw klanten.

Open de nieuwsbrief2.10 MB.

Lees meer ...

Kleur, geur digitaal en demo

Tijdens de World of Flowers 2017 at IFTF op de IFTF 2017 - International Floriculture & Horticulture Trade Fair in Vijfhuizen worden in het auditorium van de beurslocatie diverse workshops en presentaties geboden aan de bezoeker. Wat is de waarde van kleur? Hoe pas je geur toe in de verleiding van de consument? Hoe zorg je ervoor dat je een winnaar bent in de digitale toekomst? En als extra hoogtepunt een bloemrijke demonstratie van Sören van Laer, de nummer 9 van de Florint Europacup in Genua 2016.

Lees meer ...